By using our site, you agree to our use of cookies. Learn more.

Operation successful.

X

Share this page:

X

Operation successful.

X

Change password

X

Change email

X

Delete the ad

Forgotten your code?

X

Forgot delete ad code

X

Please write below reason why are you reporting this:

X

Set photo description:
(Max 80 characters)

X
X

Forgotten your password?

Don't have an account yet? Join here

Don't have an account yet? Join here

Offer your cultural & creative services on lookforskill for free!!
Check out how it works here.
Read more about the membership here.
By joining you agree to our Terms of use & Privacy and certify that you are legally entitled to enter into business agreements.

SERVICES NEEDED ADS
profile photo

Emma Hammar

Fotograf

stockholm, Norrtälje, Rimbo, Sweden

CATEGORIES:

PERFORMING ARTS

+ ADD TO MEMOLIST
LINKS SHARE
  • SERVICES
  • ABOUT
  • GUESTBOOK
  • CONTACT
  • NEWS
Bröllopsfotograf
Hundfotograf

Bröllopsfotograf

VISUAL & FINE ARTS - photography

SERVICE PROVIDED TO:
Sweden

Fotograferar bröllop i hela Sverige. Reser även utanför Sverige och fotar destination weddings.

Member since 2020-11-05

GENERAL INFO

Jag jobbar som fotograf och hundinstrktör.

Jag är en väldigt glad, social och hälsosam tjej som älskar naturen! Bor i en gullig villa ute på landet med min flock på tre vallhundar, min man och min lilla son. Det bästa jag vet är att kombinera frilufts- och familjeliv. Mitt största intresse är att träna och tävla mina hundar i olika hundsporter.

Något som också är viktigt för mig är välmående och hälsa. Är noga med kost och träning med både mig själv och alla familjemedlemmar.

Jag är en mycket kreativ och händig person, lite av en tusenkonstnär med attityden att jag klarar allt jag vill göra. Älskar konst och är mycket duktig på att teckna och måla. Pyssla, snickra, starta projekt med hus och tomt, ja allt är kul och framförallt att göra det själv!

En dag tog min kreativa sida en stor vändning när jag fick min första digitalkamera som tonåring. Allt skulle fotas! I vuxen ålder såg jag att mitt öga för konst speglade sig i mina fotografier och bestämde mig för att jag ville börja jobba som bröllopsfotograf!

På den vägen blev jag just bröllopsfotograf! Jag bara bestämde mig och skaffade den utbildning, kunskap och erfarenhet jag behövde. Jag verkligen älskar mitt jobb! Att följa med människor i en av deras lyckligaste dagar i sitt familjeliv tycker jag är helt underbart.

Jag jobbar även som familjefotograf där jag fotar alla i familjen tillsammans eller enskilt. Givetvis är våra fyrbenta vänner en del av familjen så jag fotar väldigt ofta hundar.

Då jag trivs bäst ute i skog och natur så tas de flesta av mina bilder även där. Det finns så mycket frihet, trygghet och känsla i naturen som tar plockar fram i mina bilder oavsett om det är hundar eller människor jag har framför kameran.

När jag inte fotograferar jobbar jag som hundinstruktör. Jag håller privatträningar och hundkurser för grupper runt om i Sverige men även online. Jobbar med den vanliga lydnaden som krävs i vardag från valp till vuxen och hundar som har utvecklat allvarliga problembeteenden. Samt hundsport för tävlingshundar.
Mer om detta hittar du på www.hundreda.se

Guestbook is empty

Emma Hammar
info@emmahammar.se
070-932 24 05

www.emmahammar.se

I can be contacted in the following languages:
  • English
  • Swedish

No news